Gratis Hjemmeside – Hvordan?

Du finder masser af tilbud om en helt komplet gratis hjemmeside, som du kan redigerer online i et hjemmesideprogram, hvor du nemt og hurtigt kan lave en flot og lækker hjemmeside uden problemer.

Men hvilken gratis hjemmeside skal du vælge

Der er som sagt masser af steder at få adgang til en hjemmeside uden betaling og de har alle noget forskelligt at byde på.

Vi ser her på et par af de mest populære i Danmark

Bricksite – Nemt og effektivt

Bricksite er dansk udviklet og du får adgang til dansk support.

Det er et veludviklet system, der er enormt nemt at forstå. Der er et logo i toppen og du klikker bare på det ofr at ændrer det.

Det er med andre ord ret intuitivt og kræver ikke du er uddannet webdesigner med 13 tal i kodning.

I deres gratis version får du adgang til at lave en hjemmeside med 5 undersider – Altså en forside og 5 andre sider.

Du kan nemt indsætte billeder og tekster, ja og forskellige typer af ting som f.eks. nyhedsbrev, galleri og masser af andre ting.

Du klikker bare og udfylder, det er enormt nemt.

WordPress hjemmeside

En wordpresshjemmeside er ikke ikke en hjemmeside oprettet ho wordpress.com, det tror mange.

WordPress er et opensource system, der er udviklet og konstant forbedres af alle mulige over hele verden, der bidrager til et gratis system til at bygge hjemmesider i.

Det betyder du kan købe et webhotel og ligge WordPress ind på det helt gratis og dermed få adgang til det enormt kraftfulde system, der kan alt fra A-Z.

Det helt store fordel er,a t WordPress er enormt udbredt og du derfor meget nemt kan finde udvidelser, der kan nøjagtigt det du leder efter til meget få penge.

Er der udfordringer kan du også nemt få hjælp til lav pris, ved at finde en international supporter, der kan du få løst de fleste problemer for helt ned til 5 dolars.

Sådan får du en WordPress hjemmeside gratis

Prøv systemet på WordPress.com og se om du kan li det.

Herefter så find et billigt hostingfirma og køb et webhotel, hvor du kan lave en installation af WordPress, herefter er der kun udgiften til dit domænenavn og hostingen – Det bliver omkring 500 kroner om året.

500 kroner er naturligvis IKKE gratis, men mon ikke det beløb kan findes?

Læs meget mere om gratishjemmesider her